kokusinrei
12/14/22 01:58PM
Trouble with blacklist (solved)
I've tried to add the ai-generated tag to the blacklist, it was the only tag on the list, and as a result almost all pictures were blacklisted, not just the ones with the ai-generated tag. Even after clearing my blacklist, the pictures remained blacklisted. I had to delete cookies and cache for the pictures to be shown again. I then tried the same with the blonde_hair tag and got the same result, however I noticed that when I deleted the tag from the blacklist one picture that actually had the blonde_hair tag became visible again, while most other pics remained blacklisted.
It also seems that it only effects the results when searching for other tags. When using the "Posts" link at the top, it seems to be working as intended only blocking the pics that are blacklisted. When I click on a pic and then on a tag from the list on the right, the pic that was visible before will then be showna as blacklisted as well as almost all other pictures. I.e. I clicked on thet first pic on the "Posts"-site, which happened to be from Project Moon, and when I clicked on the project_moon tag on the right the same pic was then blacklisted.
I couldn't find anything like that in the forums, so I'm wondering if it's just a problem on my end, or are there others with the same thing happaning?
wpgmlp
12/17/22 08:23AM
blacklisting problem
I'm getting a similar problem. I listed some pretty gross stuff on my blacklist (since sometimes those tags leak thru) and instantly had all my searches be 90% blacklisted/blocked despite none of them having the tags i blacklisted (ie: gore, vore, etc).
Pinguinkrieger
01/07/23 08:12PM
possible solution
I have faced the same problem but ive found a solution that worked for me and hopefully works for others.
The problem seems to be in the "Post Threshold" section in the options. So go to the options and type in your blacklisted tags normally into the blacklist. But before you save delete the "0" in the "Post Threshold" section, so it is just an empty field. Then click save and everything should work now (at least it did for me)
kokusinrei
01/08/23 12:38AM
Pinguinkrieger said:
I have faced the same problem but ive found a solution that worked for me and hopefully works for others.
The problem seems to be in the "Post Threshold" section in the options. So go to the options and type in your blacklisted tags normally into the blacklist. But before you save delete the "0" in the "Post Threshold" section, so it is just an empty field. Then click save and everything should work now (at least it did for me)


Thank you, that does indeed work.
1


Reply | Forum Index